2015 İlkbahar-Yaz Moda Trendleri

2015 İlkbahar-Yaz Moda Trendleri

2015 İlkbahar-Yaz Moda Trendleri

Pek çok farklı moda trendi yeni sezonda bizi bekliyor. İşte, 2015 İlkbahar-Yaz moda trendleri..

Bohem Şıklık
2015 İlkbahar sezonunun gece kıyafetlerinde bohem rüzgarları esecek. Valentino, Vera Wang ve Joseph Altuzarra gibi dünyaca ünlü tasarımcıların yeni sezon koleksiyonlarında yer verdikleri uzun çiçekli elbiseler, parlak detaylar ve bohem desenler önümüzdeki sezonun favorilerinden.

Gömlek Elbise
Klasik kesimli ve dik yakalı gömlekler, yeni sezonda elbise formuna bürünecekler. Altuzarra, Charlotte Ronson, Rebecca Minkoff gibi tasarımcıların yeni sezon koleksiyonlarında karşımıza çıkan gömlek elbiseler, klasik stilini rahatlıkla birleştirmeyi seven kadınların çok hoşuna gidecek.

Çizgi ve Kare Deseni
Birkaç sezondur vazgeçilmez olan ekose, önümüzdek ilkbaharda popülaritesini çizgili ve kareli desenlere bırakacak. Pamuklu kumaş üzerine işlenmiş pötikareler ve kalın çizgiler, vintage tutkunlarının vazgeçemeyeceği parçalar arasına girecek.

Süet
70’li yılların vazgeçilmezi süet kumaş, 2015 İlkbahar sezonunda yeniden bizimle olacak. Trençkotlardan A kesin eteklere, klasik pantolonlardan aksesuarlara kadar hemen her parçada kullanılan süetler, gardıroplara yumuşak bir hava katacak.

Etek Pantolonlar
Eteği andıran geniş ve kısa kesimli pantolon stili, 2015 sezonunun en dikkat çekici trendlerinden biri olacak. Blazer ceketler ve stilettolarla kombinlenecek etek pantolonlar, stilinde sıra dışı parçaları kullanmayı sevenlerin vazgeçemeyeceği parçalardan olacaklar.

Baştan Aşağı Beyaz
Ilık bahar günlerine en çok yakışan renklerden biri olan beyaz, yeni sezonun en trend parçaları arasına çoktan girdi. Günlük stilden klasik şıklığa kadar her yerde baştan aşağı beyaz giyinmek, ne giyeceğimize karar veremediğimiz günlerde en büyük kurtarıcımız olacak gibi görünüyor.

Denim Kumaş
Günlük stilde vazgeçemediğimiz kotlar, yeni sezonda sadece pantolonlarda değil, ceketlerde ve elbiselerde de kullanılacak. Dolce & Gabbana, Burberry Prorsum, Louis Vuitton gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde yeni sezona göz kırpan denim kumaş, gardıroplara spor şıklığı getirecek.

Sarı
Pek çok kadının giymekte tereddüte düştüğü renklerden biri olan sarı, 2015 İlkbahar sezonunda herkesin kafasındaki kötü algıları yıkacak. Elbiseden cekete, pantolondan çantaya kadar stile dair her detayda karşımıza çıkacak olan sarı, farklı tonlarıyla bizi kendisine çekecek.

Kimono Trençkotlar
2014 sezonunun en sevilen trendlerinden biri olan kimonolar, bu ilkbaharda trençkota dönüşecek. Her stile uyum sağlayan ve rahatlıklarıyla bizi kendisine çeken kimino , yeni sezonda stylish görünmenin ve çabasız şıklığın anahtar parçası olacak.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?