2014-2015 Sonbahar/Kış Sezonu Moda Renkleri

2014-2015 Sonbahar/Kış Sezonu Moda Renkleri

2014-2015 Sonbahar/Kış Sezonu Moda Renkleri

2014-2015 Sonbahar/Kış sezonunun renkleri yaz aylarını aratmayacak kadar kıpır kıpır ve canlı gözüküyor.

Moda Renkler

Çikolata tonları
Çikolatayı kim sevmez? Çikolatanın bütün tonları bu sezonun moda renklerinden.

Bordo
Bordo tonları bu sezonun yıldızı parlayan renklerinden. Bordolar, kırmızılar ve aşağıda ayrıca listemizde olan mürdüm tonları bu sezon bizleri bekleyen en moda renk.

Mor
Canlı renklerin arasında Mor rengini görmesek olmaz. Parlak mor tonları bu sezonun en moda renkleri arasında ve diğer canlı renkler ile en çok kombinlenen tonlara sahip.

Gece mavisi
İlkbahar/Yaz sezonunda neon maviler çok modaydı, yeni sezonda ise neon mavisi yerine gece mavisi geliyor ve özellikle siyah renkler ile yapılan kombinler vitrinleri süsleyecek.

Leopar deseni
Özgüvenin ve cesaretin simgesi olan Leopar deseni bu sezon ceketlerde gözüküyor.

Siyah
Sezon gözetmeksiniz her daim siyah renk modadır. Bu sezon da siyah tekrar farklı şekillerde özellikle yeni sezonun canlı renkleriyle beraber karşımıza çıkıyor.

Turuncu
Son yılların en popüler rengi olan turuncu tahtını kimseye bırakmıyor, bu sonbahar kış sezonunda da vitrinleri süsleyecek.

Haki
Asker modası bu sezonun yükselen trendi gibi gözüküyor, bu yüzden haki ve metalik tonları bu Sonbahar/Kış sezonunda oldukça fazla.

Turkuaz
Sezonun canlı renkleri arasında yer alan turkuaz özellikle kırmızı ile beraber kullanılıyor.

Kobalt ve elektrik mavisi
Gece kıyafetlerinin vazgeçilmezi, yalın güzellik arayan bayanların birinci tercihi Kobalt rengi tek parça kıyafetlerde karşımıza kaçıyor.

Hardal rengi
Geçen sezonun moda rengi Neon sarı yeni sezonda biraz daha koyulaşıyor ve hardal rengine dönüşüyor.

Zümrüt yeşili
Geçen sezonda moda olan zümrüt yeşili kışın soğuğuna ayak uydurarak biraz daha matlaşıyor ve tekrar karşımıza çıkıyor.

Mürdüm rengi
Yaz sezonunda Mürdüm renkleri makyaj modasının kalbindeydi. Makyaj modasının ardından mürdün rengi giyim modasına sıçradı ve tunik ve paltolarda yerini aldı.

Neon renkler
İlkbahar/Yaz sezonundaki neon renk tutkusu devam ediyor. Özellikle neon renklerden oluşan çanta ve ayakkabı kombinlerini bu sezon sıkça göreceğiz. Neon renklerden üretilen elbiseler ve aksesuarlarda Kırmızı ve Sarı neon renklerin etkisini görmek mümkün.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?