Turkcell’den Anlık Fatura Takibi!

Turkcell’den Anlık Fatura Takibi!

Turkcell’den Anlık Fatura Takibi!

Turkcell‘liler artık cep telefonu kullanım bilgilerini yeni özellik sayesinde, konuşma ve mesajlaşma paketleriyle ilgili bilgileri anlık olarak alabilecek.

Türkiye’nin öncü GSM şirketlerinden Turkcell, paket kalanı ve fatura tutarı hakkındaki bilgilendirme teknolojisini anında erişim özelliği ile yeniledi. Türkiye’de ilk kez Turkcell’liler, kullanım bilgilerini 6-12 saat gecikme olmadan en güncel haliyle takip edebilecek.

Turkcell’in tüm bireysel faturalı tarifelerinde geçerli olan bu yenilik, faturaların kontrol altında tutulabilmesi açısından büyük önem taşıyor. Turkcell müşterileri, konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerindeki kullanımlarını anında öğrenerek fatura sürprizlerini engelleyebiliyor.

Akıllı Fatura
Akıllı Fatura Kampanyası ile artık faturalı olmanın tam zamanı çünkü Akıllı fatura ile faturalar artık sözünüzden çıkmıyor! Sahip olduğunuz dakika, SMS veya internet paketleri bitince veya bu paketlere dâhil olmayan ücretli bir kullanım yapmayı denediğinizde, faturanıza ek ücret yansımaması için Akıllı Fatura özelliği devreye giriyor; kullanımınızı durduruyor ve sizi bilgilendiriyor. Siz de isterseniz tek bir SMS atıp paket alarak kolayca kullanıma devam edebiliyorsunuz. Böylece fatura tutarınız tamamen kontrolünüzde oluyor.

Paket Kalan
Paket Kalan hizmetiyle paketlerinizden ne kadar kaldığını güncel sonuçlarla hemen ve ücretsiz öğrenmek mümkün. Yurt içi tüm konuşma ve mesajlaşma paketlerinizin yüzde 80’ine ulaştığınızda ve paketinizi bitirdiğinizde, Turkcell anında kısa mesajla sizi bilgilendiriyor. İnternet paketlerinin yüzde 80’ine ulaştığınızda ve paketinizi bitirdiğinizde yapılan bilgilendirmelerde ise en fazla 1 saatlik gecikme olabiliyor.

Ayrıca siz de dilediğiniz zaman, paketlerinizden ne kadar kaldığını “KALAN” yazıp ve ulaştığınız fatura tutarını “KONTROL” yazıp diğer tüm işlemlerinizi yapabildiğiniz tek numaramız olan 2222‘ye göndererek ücretsiz olarak sorgulayabiliyorsunuz. Telefon ekranına *159# yazıp arama yaparsanız Paket Kalan bilgileriniz size mesaj olarak gönderiliyor. Böylece kullanımlarınızı en güncel haliyle öğreniyor ve dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Fatura Kontrol
Fatura Kontrol servisi ile 25 TL, 35 TL, 50 TL, 75 TL, 100 TL, 150 TL, 200 TL ve 250 TL’lik fatura tutarlarından birine ücretsiz kayıt olarak, fatura dönemleri içinde seçtiğiniz fatura tutarına ulaştığınızda kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz. Kullanım bilgilerine anında erişim teknolojisi sayesinde, bu bilgilendirme mesajlarını tam zamanında alırsınız.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?