Turkcell T-Cam 20

Turkcell T-Cam 20

Turkcell T-Cam 20

Turkcell T-Cam 20 ile artık daha da güvende olacaksınız. Oldukça kolay bir kurulum ve kullanıma sahip olan T-Cam 20, Turkcell Online kamera servisi ile birlikte kullanıcılara müthiş özellikler sunuyor.

Ev veya iş yerinize kurabileceğiniz T-Cam kameraları ile görüntülerinizin güvenle saklandığınız gibi, akıllı telefonunuzdan da canlı olarak güvenle izleyebiliyorsunuz. T-Cam 20’nin üzerinde bulunan hareket sensoru sayesinde, ne olup bittiğinden anında haberdar oluyorsunuz. Daha da güzeli yüklediğiniz yazılım sayesinde kamerayı 355 derece döndürüp, dilerseniz de gece modunda da kayıtlar alabiliyorsunuz.

Turkcell T-Cam 20, akıllı cep telefonunuza indireceğiniz uygulama yardımıyla birkaç basit adımda kurmanız mümkün. İster kablolu isterseniz de kablosuz ortamda kurulumu başlatabilirsiniz. Önemli olan tek özellik Turkcell Süper şifreye sahip olmanız. Kurulumdan sonra ücretsiz “Canlı İzleme” modu çalışmaya başlar. Elbette “7 gün Kayıt” moduna da geçebilirsiniz. Fakat bu hizmet ne yazık ki ücretsiz değil.

Üründe beğendiğimiz bir özellik Statik IP’ye ihtiyaç duymadan çalışabilmesi. Buna ek olarak kayıt için ekstra bir cihaza ihtiyaç duyulmaması. Turkcell T-Cam 20, tüm kayıtları Bulut’a şifreli olarak saklıyor.

Turkcell T-Cam 20 Teknik Özellikleri
Sensor: 1.3 MP CMOS
Kayıt: 15 fps 320×240 MP4
Görüntü Açısı: 355 derece
Gece Görüşü: var
Bağlantı: WLAN, Ethernet
Boyut: 108x112x108 mm

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?