En İyi Akıllı Telefonlar Listesi

En İyi Akıllı Telefonlar Listesi

En İyi Akıllı Telefonlar

Business Insider, aylık olarak yayınladığı “En İyi Akıllı Telefonlar” listesini yayınladı.

İşte listedeki birbirinden harika akıllı telefonlar;

iPhone 6
İşte en iyi akıllı telefon. Windows işletim sistemli ya da Android cihazları sevmiyorsanız, hiç düşünmeden gidip iPhone 6 almalısınız.
Neden mi? Çünkü tasarım, donanım, teknik özellik ve uygulama verimliliği açısından ondan iyisi yok. Sonunda beklenen oldu ve Apple, iPhone 6 ile beraber rakiplerinin geniş ekranlı akıllı telefon furyasına katıldı.

iPhone 6 Plus
İnce görünüme sahip bir fablet istiyorsanız, iPhone 6 Plus dışında alabileceğiniz bir cihaz yok.

Samsung Galaxy Note 4
Hiç şüphesiz Samsung’un ürettiği en iyi telefon.
5.7 inç keskin görünümlü ekranı, bir akıllı telefonda olabileceğinin en iyisi. Metal köşelere sahip bu model, fablet severler için birebir.

HTC One (M8)
M8 olarak da bilinen orjinal versiyonu gibi, HTC One’ın bu versiyonu da en satın alınası Android cihazlardan. Muhteşem bir tasarım ve metal giydirme. Arkada bulunan fazladan derinlik sensörlü kamerası ile çektiğiniz fotoğrafları sonradan düzenleyebilmenize olanak sağlıyor.

Motorola Moto X
Eylül’de tanıtımı yapılan Moto X, aynı Google Nexus 5 gibi Android’in iyi bir versiyonuna sahip. Bu nedenle hızlıca yazılım güncellemesi yapılabiliyor. 5.2 inç ekranıyla göz dolduran bir görünüşe sahip.

OnePlus One
İşte Çinli girişimci OnePlus’ın ürettiği, piyasadaki muhteşem yazılımlı ve iyi teknik özelliklere sahip muadillerini aratmayan 5.5 inçlik ‘One’

Samsung Galaxy S5
Geçen sene piyasaya sürülen Galaxy S4 modelinin hoş bir modifiyesi olan bu telefon çok fazla ve gereksiz özelliklerle kullanıcıyı sıkmıyor.
Galaxy S5, kullanıcıların bir akıllı telefonda aradıkları yüksek çözünürlüklü kamera ve iyi bir ekrandan fazlasını sunuyor.
Ama şunu belirtelim: Plastik kaplamalı telefonlardan hoşlanmıyorsanız, uzak durmanız gereken modellerden…

Sony Xperia Z3
Keskin 5.2 inçlik ekranıyla en satın alınası Android telefonlardan biri. İnanılmaz bir kamerası olan bu telefon suya dayanıklı oluşuyla da dikkat çekiyor.

Google Nexus 5
Google, yakın zamanda Nexus 6’yı piyasaya sürdü, ancak Nexus 5 hala en çok tercih edilen telefonlardan biri.
Google’ın diğer Nexus telefonları gibi bu cihaz da Android işletim sistemine sahip. Modelin avantajı ise diğer Android cihazlara göre çok daha hızlı güncellenebiliyor olması.

LG G3
LG’nin şimdiye kadar piyasaya sürdüğü telefonlar arasında en iyi ekrana sahip telefon. 5.5 inç ekranı sayesinde bir telefondan çok fableti andırıyor. En kaliteli Android cihazlardan biri olmasına karşın, açma-kapama ve ses tuşlarının telefonun arkasında olması biraz tuhaf.

iPhone 5S
Hemen hemen birinci yaşını dolduran iPhone 5S, zirvedeki yerini hala koruyanlardan. Büyük ekranlardan hoşlanmıyorsanız, ve görece biraz daha ucuza iPhone deneyimini yaşamak istiyorsanız bu telefon tam size göre.

HTC One M8 (Windows işletim sistemli)
Windows işletim sistemli telefonlar arasında kesinlikle en iyisi. Metal gövdesi ve Windows 8.1 güncellenebilirliği ile her daim sizinle olması gereken bir asistan.

Nokia Lumia 1520
Lumia 1520, hem telefon hem tablet özelliği bulunan (fablet) Windows işletim sistemli ilk telefon. 6 inçlik geniş bir ekrana sahip. Eğer geniş bir ekrana sahip Windows Phone almak istiyorsanız, Lumia 1520 en iyi seçenek.

Blackberry Passport
Blackberry’nin en son piyasaya sürdüğü Blackberry Passport kare şeklinde. Blackberry, daha önce piyasaya sürdüğü diğer telefonlara göre daha geniş ekranlı ve kalın bir görünüme sahip olan bu modelden umutlu.

Amazon Fire Phone
Amazon’un ilk akıllı telefonu Fire phone, Temmuz’da piyasaya sürülmeden önce hakkında birçok spekülasyona neden olmuştu. Hakkında yapılan tüm eleştirileri, üç boyutlu görüntü izlenebilen ekranıyla boşa çıkaran Fire phone, uygulamalar konusunda iPhone ve Android işletim sistemli telefonlar kadar başarı yakalayamadı.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?