Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Microsoft Sculpt Comfort Mouse

Microsoft Sculpt Comfort Mouse ile uygulamalar arasında kolayca gezinebiliyorsunuz, ayrıca yan tarafında yer alan windows tuşu sayesinde masaüstü ile metra arayüz arasında geçişler yapabiliyor ve kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

Windows 8 işletim sistemiyle birlikte gelen yeni Metro arayüz kullanıcıların yavaş yavaş kalbin kazanıyor.

Microsoft’ta bu yeni arayüz kullanımı kolaylaştıracak ürünler ile kullanıcıların karşısına çıkmış durumda.

Bu ürünlerden biri olan Microsoft Sculpt Comfort Mouse sol tarafıbda bulunan ve elinizin baş parmağı ile yönetebileceğiniz mavi Windows tuşuna sahip. Bu tuş sayesinde masaüstü ile Metra arayüz arasında geçişler yapabiliyor ve uygulamalar arasında kolayca gezinebiliyorsunuz. Ele kolaylıkla oturan ve kullanırken sizi rahatsız etmeyen Microsoft Sculpt Comfort Mouse, Windows 8 deneyimini iyileştirmek için yaratılmış bir ürün.

Bluetooth üzerinden iletişim kuran ürünü Tablet, PC veya dizüstü bilgisayara kolaylıkla eşleştirmeniz mümkün. Sağ elini kullanalar için tasarlanan ürün aynı zamanda 4 yönlü kullanabileceğiniz tekerleğe sahip. Bu sayede daha verimli ve konfor içerisnde fare kullanabiliyorsunuz.

Ürün Windows 7, Windows 8, Windows RT, iOS 4, iOS 5, Android 3.2 ve üzeri işletim sistemleriyle birlikte çalışabiliyor. Fiyat/Performans açısından da dikkat çeken ürün özellikle Windows 8 kullanıcıları için biçilmiş bir kaftan.

Microsoft Sculpt Comfort Mouse‘un fiyatı ise 100 TL civarında.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?