Dünya’nın En Akıllı Telefonu OnePlus One!

Dünya’nın En Akıllı Telefonu OnePlus One!

Dünya’nın En Akıllı Telefonu OnePlus One!

OnePlus firmasının OnePlus One adını verdiği ve dünyanın en iyi akıllı telefonu olduğu iddia edilen cihaz hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo’dan ayrılan yöneticiler ile CyanogenMod’un yaratıcısı olan Steve Kondik tarafından kurulan yeni akıllı telefon üreticisi OnePlus, pazara çok iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların en iyisine layik olduğunu söyleyen firma OnePlus One adındaki cihaz üzerinde çalışmakta. İddialara göre dünyanın en başarılı akıllı telefonu olacak olan OnePlus One‘de 2.3 GHz saat hızındaki Snapdragon 800 işlemci, 5 inç büyüklüğündeki 1080p ekran, 3GB RAM ve 16 ile 64 GB dahili depolama alanı olacağı söylenmekte.

Bunun dışında firmanın cihazı öne çıkaran özelliklerinden biri de malzeme kalitesinin yüksek olması. Çok kaliteli bir malzemeden yapılacağı ve metal gövdeye sahip olacağı söyleniyor. Carl Pei’de bu konuda telefonun büyük ekrana sahip olacağı ve tek elle kullanabileceğini söylemiş. İnce gövde ve yuvarlatılmış köşeler ile başarılı bir kontrol sunması bekleniyor. Stereo hoparlörün yer alacağı OnePlus One için yazılım bölümünde CyanogenMod çalışmalarını devam ediyor. 2 yıl boyunca desteğini devam ettireceğini söyleyen bu firmanın neler yapacağı da merak konusu. Ayrıca cihazın 400 doların altında bir fiyat ile satılacağı da biliniyor.

SIM kilidi olmadan satışa sunulacak bu cihazın Avrupa ve Amerika’da satışa sunulacağı biliniyor. 2014′ün ikinci çeyreğinde gelmesi beklenen cihaz merakla bekliyor. Ayrıca cihazın kısa süre önce ortaya çıkan AnTuTu Benchmark sonuçları ile Galaxy Note 3 gibi cihazları geride bıraktığı görülüyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?