BlackBerry Classic Detayları Ortaya Çıktı!

BlackBerry Classic Detayları Ortaya Çıktı!

BlackBerry Classic Detayları Ortaya Çıktı!

BlackBerry’nin önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği akıllı telefonlarından BlackBerry Classic‘ten ilk görüntüler ve detaylar ortaya çıktı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport‘u yarın resmi olarak tanıtacak olan BlackBerry bu etkinlik için hazırlıklarını sürdürürken, yapım aşamasındaki bir diğer telefonu olan BlackBerry Classic‘ten ilk görüntüler ortaya çıktı.

BlackBerry Passport‘un aksine orta seviye bir akıllı telefon olan BlackBerry Classic, adından anlaşılabileceği gibi artık klasikleşmiş olan BlakcBerry tasarımını kullanıyor ve Passport’a sıcak bakmayan kullanıcılar için bir alternatif olarak hazırlanıyor.

4 sıralı QWERTY klavye barındıracak olan Classic’in şu ana kadar ortaya çıkan donanımsal özellikleri arasında 3.5 inç ekran, 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, 2 GB RAM ve microSD hafıza kartı desteği yer alıyor.

Henüz Kanadalı telefon üreticisi tarafından resmi olarak tanıtılmamış olan BlackBerry Classic‘in Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?