Xiaomi RedMi 2S Görüntülendi!

Xiaomi RedMi 2S Görüntülendi!

Xiaomi RedMi 2S Görüntülendi!

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu RedMi 2S’i tanıtmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta tanıtmayı planladığı akıllı telefonun görselleri şimdiden sızdırıldı.

Xiaomi’nin Türkiye’de satışlara başlayacağının duyurulmasından sonra ülkemizde cihazlarına olan ilgi de ciddi anlamda artış gösterdi.

Çinli telefon üreticisi en çok satan modellerinden biri olan Xiaomi RedMi 1S’in yenilenmiş hali olan RedMi 2S’i tanıtmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta tanıtmayı planladığı cihazın görselleri ise şimdiden medyaya sızdırıldı.

4.7 inç 720p çözünürlükte IPS LCD ekrana sahip olacak olan Xiaomi RedMi 2S’in 64-bit Snapdragon 410 işlemci ile gelmesi bekleniyor. 1GB RAM ve 8GB dahili depolama alanına sahip olacak olan cihazın bataryası ise 2200 mAh. Ayrıca cihazda 8MP ana kameranın yanı sıra 2MP ön kamera yer alıyor.

Android 4.4 KitKat ile gelecek cihazın Xiaomi’nin beğenilen MIUI arayüzü kullanacağı da biliniyor. Xiaomi’nin RedMi 2S‘in yanında Xiaomi RedMi Note’u da tanıtması bekleniyor. Gelecek hafta ortaya çıkar mı bilinmiyor ama yıl içerisinde Xiaomi Mi5 ve kavisli ekrana sahip Xiaomi Arch modellerinin de görücüye çıkarılacağı konuşuluyor.

Haziran ayı itibariyle ülkemizde de satışa başlayacağını duyuran Xiaomi‘nin uygun fiyata kaliteli cihazlar üretmesi, ülkemizde rakiplerini zorlamasına neden olacak.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?