Telefon ve Tablet Bir Arada: Acer Iconia Talk S

Telefon ve Tablet Bir Arada: Acer Iconia Talk S

Telefon ve Tablet Bir Arada: Acer Iconia Talk S

Acer’ın yeni tableti Acer Iconia Talk S ile akıllı telefonlarda olduğu gibi sesli arama yapılabiliyor.

Acer’ın yeni tableti Acer Iconia Talk S, çift SIM kart desteğiyle birlikte tablet ve akıllı telefonu tek potada buluşturuyor. Çift SIM ve LTE desteği sunan Iconia Talk S ile hem kişisel hattınızı hem de iş için kullandığınız hattı takabilir ve arama yapabilirsiniz, hem de tablet özelliklerinden faydalanabilirsiniz. 7 inç boyutundaki 1280x720p çözünürlüğündeki IPS ekranı kullanan Iconia Talk S, Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanıyor.

Tabletin ön bölümünde 2 mega piksel, arka bölümündeyse 5 mega piksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. 1GB RAM ve 16GB dahili, depolama alanı sunan tabletin depolama alanı microSD kart desteğiyle 128GB’a kadar arttırılabiliyor. 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 çip setinin kullanan Acer Iconia Talk S, 3780mAh kapasiteli bataryayla gelecek.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemine güncellenebilecek olan Iconia Talk S, 250 dolar fiyat etiketiyle önümüzdeki günlerde Tayvan’da satışa sunulacak. Acer’ın yeni tableti Iconia Talk S’in önümüzdeki günlerde diğer pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?