Sony Xperia Z3 Tablet Compact Görüntülendi!

Sony Xperia Z3 Tablet Compact Görüntülendi!

Sony Xperia Z3 Tablet Compact Görüntülendi!

Xperia Z3 Tablet Compact ilk olarak bir hafta önce Sony dokümanları arasında görülmüştü. Bu dökümanlar cihazın Berlin’de düzenlenecek IFA kapsamında tanıtılacağı söylentilerine neden olmuştu. Şimdi ise sızan bir fotoğraf cihazın dış görünümü hakkında fikir verebilir. Sony Xperia Z3 Tablet Compact’a ait olduğu iddia edilen fotoğrafta bir de akıllı saatin görülmesi bu iki cihazın birlikte tanıtılacağı söylentilerine de neden oluyor.

Sızan fotoğrafta görülen tablet beyaz rengiyle klasik Sony tasarımını yansıtıyor. Buna ek olarak görülen akıllı saatin siyah renge sahip olması zıt uyum yaratıyor. Öte yandan fotoğrafın havuz kenarında çekilmiş olması hem akıllı saatin hemde Xperiaz Z3 Tablet Compact’ın suya dayanıklığı olacağının göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact’ın, Xperia Z3 ve Xperiaz Z3 Compact akıllı telefon ikilisi ile birlikte 3 Eylül tarihinde IFA’da tanıtılması bekleniyor. Sızan fotoğrafta görülen akıllı saatin ne zaman görücüye çıkacağı ile ilgili ise henüz herhangi bir tahmin bulunmuyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?