Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra Akıllı Telefon

Sony, büyük ekranlı yeni akıllı telefonu Xperia XA Ultra‘yı resmen tanıttı. Sony Xperia XA Ultra modeli kamera özellikleriyle dikkat çekiyor.

Sony Xperia XA Ultra modelinin ön kamerası 16 megapiksel çözünürlüğünde ve 88 derece görüş açısına sahip. LED flaş ile desteklenen ön kamera Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisini barındırıyor.

Xperia XA Ultra akıllı telefonun arka kamerası ise 21.5 megapiksel çözünürlüğünde. Tek LED flaş ile desteklenen arka kamera hibrit otofokus özelliğine sahip.

Sony Xperia XA Ultra modelinin kasası 8.4 mm kalınlığında ve 190 gram ağırlığında. Metal çerçevelerin kullanıldığı ve ince ekran çerçeveleri öne çıkan Xperia XA Ultra akıllı telefonda, 6 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran yer alıyor.

MediaTek‘in sekiz çekirdekli MT6755 (Helio P10) yongaseti olan işlemcisi kullanılan cihazda, 3 GB RAM ve artırılabilir 16 GB depolama alanı bulunuyor.

Sony Xperia XA Ultra akıllı telefonda 2 gün kullanım süresi sunabilen 2.700 mAh büyüklüğünde bir pil bulunuyor. Pil ayrıca hızlı şarj desteği sunarak 10 dakikalık dolumla 5.5 saatlik kullanım sağlayabiliyor.

Siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri bulunan Sony Xperia XA Ultra akıllı telefon, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çalışıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?