Sony Castor Tablet ile Geliyor!

Sony Castor Tablet ile Geliyor!

Sony Castor Tablet ile Geliyor!

Alınan bilgilere göre teknoloji devi Sony, Castor kod adlı tableti yaz aylarında piyasaya sürecek.

2013 yılında piyasaya sunduğu Xperia Tablet Z modeli ile çok beğenilen ve yılın en iyi tabletlerden biri olarak gösterilen Sony’nin yeni bir tableti ortaya çıktı. Castor kod adındaki bu cihazda güçlü özellikler bekleniyor.

Japon akıllı cihaz üreticilerinden olan Sony’nin geçtiğimiz yıl çıkardığı Xperia Tablet Z’den sonra yeni bir tablet hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre Castor adındaki yeni tableti Xperia Tablet Z gibi benzer bir tasarıma sahip olmasına rağmen güçlü ve yenilenen donanım ile gelecek. Gelen iddialara göre Qualcomm’un Snapdragon 805 veya Snapdragon 800 MSM8974-AB modelini kullanması beklenen bu tablet de ayrıca Adreno 420 GPU bekleniyor. Daha iyi performans sağlayan bu cihazın iki farklı versiyonu olması bekleniyor.

Wi-Fi ve 3G seçenekleri ile gelmesi beklenen bu Castor adındaki tablet hakkında farklı bir bilgi de bulunuyor. Xperia Z ile Xperia Tablet Z’nin benzer donanım ile geldiğini ve yine Sirius kod adlı Sony’nin yeni amiral gemisi ile beraber Castor adındaki tabletin gelmesi bekleniyor. Cihazın en zaman tanıtılacağı ve ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor. Ayrıca gelen bazı iddialara göre MWC 2014 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Ayrıca yaz sezonunda piyasaya sunulması bekleniyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?