Samsung’tan Suni Deri Siyah Arka Kapaklı Galaxy S4!

Samsung’tan Suni Deri Siyah Arka Kapaklı Galaxy S4!

Samsung’tan Suni Deri Siyah Arka Kapaklı Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Black Edition

Samsung Galaxy Note 3 ile kullanılmaya başlanan suni deri arka kapağa sahip Galaxy S4 Black Edition ve Galaxy S4 mini Black Edition duyuruldu.

Samsung’un Galaxy Note 3 cihazı ile beraber tercih edilmeye başlanan suni deri arka kaplama birçok cihazda kullanılmakta. Son olarak Samsung, resmi olarak suni deri arka kapaklı Galaxy S4 ve Galaxy S4 mini modellerini tanıttı.

Galaxy S4 Black Edition ve Galaxy S4 mini Black Edition adlarına sahip bu cihazlarda kullanılan arka kapak son dönemde birçok cihazda kullanılmakta. Samsung’un Pro tabletleri ve geçtiğimiz günlerde tanıtılan Galaxy Note 3 Neo modelinde kullanılmıştı. Tanıtılan Black Edition versiyonları siyah renk ile geliyor.

Normal versiyonlarda bunun dışında bir farklı olmayan cihazların özelliklerini hatırlayacak olursak Galaxy S4′te 5 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekran bulunuyor. 13MP değerinde arka kamera ile gelen bu cihazın iki farklı yongaseti kullanılan modelleri bulunuyor. Galaxy S4′ün mini versiyonununda ise 4.3 inçlik SUPER AMOLED ekran bulunmakta. Snapdragon 400 yongaseti ile gelen bu cihazda 8 megapiksel arka kamera bulunmakta.

Black Edition modellerinin ilerleyen aylarda Rusya’da satışa sunulması bekleniyor. Galaxy S4 Black Edition modelinin 660 dolar ve Galaxy S4 mini Black Edition versiyonunda 460 dolar fiyatı ile satılması bekleniyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?