Samsung Galaxy Tab 5 Sızdırıldı!

Samsung Galaxy Tab 5 Sızdırıldı!

Samsung Galaxy Tab 5 Sızdırıldı!

Samsung’un yeni tableti Samsung Galaxy Tab 5’e ait ilk bilgiler, Hindistan kaynaklı Zauba tarafından internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy Tab 5 hakkında ki bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Hindistan ithalat veritabanı Zauba da bu yeni tabletin özelliklerini dünya basınına servis etmeye başladı. 10 inç dokunmatik ekrana sahio olacağı söylenen tablet, aynı zamanda 64-bit Snapdragon 410 işlemciye ve 1.5 GB RAM’e sahip olacak.

Android 5.0 Lollipop işletim sistemini kullanacak olan Samsung Galaxy Tab 5‘in TouchWiz 5.0 kullanıcı arayüzüyle piyasaya sürüleceği söyleniyor. LTE sürümü de mevcut olacak tabletin Mart başında resmiyet kazanması bekleniyor.

Çıkardığı tüm ürünleri Apple ile kıyaslanan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu üründeki fiyat avantajı ile kullanıcıları kendine çekmeye düşünüyor. Apple’ın 12.9 inçlik iPad Pro isimli yeni tabletinin önümüzdeki dönemde piyasaya sürüleceği dedikodusu Samsung’u harekete geçirmiş gibi gözüküyor. Önümüzdeki yılın Haziran ayında yaklaşık 300 dolar fiyatla piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Tab 5 şimdiden merak konusu oldu.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?