Samsung Galaxy S6 Active Geliyor Mu?

Samsung Galaxy S6 Active Geliyor Mu?

Samsung Galaxy S6 Active Geliyor Mu?

Samsung Galaxy S6’nın suya ve toza dayanıklı versiyonu olan Samsung Galaxy S6 Active hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Hindistan menşeli ithalat firması Zauba’nın veri tabanında tespit edilen yeni bilgiler, henüz Samsung tarafından resmi olarak duyurulmayan Samsung Galaxy S6 Active‘in gün yüzüne çıkmasını sağladı. Mobifo tarafından ortaya çıkarılan bu bilgilere göre Galaxy S6’ya göre çok daha sağlam bir tasarıma sahip olacak olan Samsung Galaxy S6 Active, 5.1 inçlik orijinal versiyonun aksine 5.5 inçlik dokunmatik ekranla piyasaya sürülecek.

Ekran boyutunda görülen bu değişiklik dışında Samsung Galaxy S6 ile Active modeli arasında pek bir fark beklenmiyor olsa da, Galaxy S6’ın öncülünün aksine suya dayanıklı olmadığı göz önüne alındığında suya ve toza dayanıklı bu yeni versiyonun kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor.

İlk olarak ABD’nin popüler telefon operatörlerinden biri olan AT&T’nin kullanıcılarına sunulacak olan Samsung Galaxy S6 Active’in Mayıs ayında kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtiliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?