Quadro Smart Watch S71

Quadro Smart Watch S71

Quadro Smart Watch S71

Quadro akıllı saat; Android 2.3+, IOS 6.0+ ve Windows Mobile 5.0+ bütün işletim sistemlerini desteklemesinin yanı sıra Bluetooth barındıran bütün akıllı telefonlar ile senkronize edilerek kullanılabiliyor. Görüşme, Mesaj, Rehber, Arama Kayıtları, Müzik, Radyo, Takvim başta olmak üzere bir çok ekstra işlevi bulunan ürünün üzerinde 1.54 inç kapasitif 240 x 240 piksel çözünürlüğe sahip ekran bulunuyor.

Smart Watch S71’in 72 saat bekleme ve 6 saat konuşma süresi bulunuyor. 8 GB’a kadar Micro SD kart desteğine sahip ürünün üzerinde 2 Megapiksel kamera yerleştirilmiş durumda. Bu kameranın görüntü kalitesi vasat seviyede olsada acil durumlar için ideal bir çözüm sunuyor.

Quadro Smart Watch S71 üzerinde sesli görüşmeler yapabiliyorsunuz, SMS’lerinizi okuyabilir veya cevaplayabilir, arama kayıtlarınıza ulaşabilir, akıllı saatinizden rehberinizde kayıtlı bir numarayı ya da istediğiniz herhangi bir numarayı arayabilir, E-mail, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, Wiber, Takvim vb. sosyal medya ve iletişim uygulamalarınızdan gelen bildirimleri takip edebilirsiniz.

Saatin akıllı özellikleri bununla sınırlı değil. Quadro Smart Watch ile FM frekansında radyo dinleyebiliyorsunuz. Yerleşik video oynatıcı ile ister saatinizde ister telefonunuzda olan videoları da oynatabilirsiniz. Saatin bir diğer önemli özelliklerinden biri ise Bluetooth Camera. Bu sayede akıllı telefonunuzun kamerasına ulaşabiliyor ve saatinizi kullanarak fotoğraf ve video kaydedebiliyorsunuz.

Akıllı saatin üzerinde bulunan Anti-Lost özelliği sayesinde telefonunuz sizden 10 metreden fazla uzaklaştığında akıllı saatiniz size uyarı veriyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?