Microsoft Lumia 1330 Görüntülendi!

Microsoft Lumia 1330 Görüntülendi!

Microsoft Lumia 1330 Görüntülendi!

Microsoft Lumia 1330’un donanımsal özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. Akıllı telefonun Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Akıllı telefon alanındaki çalışmalarını hızlandıran Microsoft‘un önümüzdeki yılın başında piyasaya süreceği yeni telefonları arasında yer alan Microsoft Lumia 1330 bir süre önce internete sızdırılan bilgiler sayesinde gün yüzüne çıkmış olsa da, telefonun özellikleri hakkında bilinenler şu ana kadar oldukça kısıtlıydı. Ancak NPU tarafından internete sızdırılan yeni bilgiler sayesinde Lumia 1330’un donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

NPU tarafından ortaya çıkan bilgilere göre Microsoft Lumia 1330 da Lumia 1320 gibi yüksek kalite fotoğraf çekmeye uygun olacak gibi görünüyor. Üstelik bu konuda öncülünden de iyi olacak gibi görünen Lumia 1330’da 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kameranın yer alacağı söyleniyor. Telefonun 720p çözünürlükte 5.7 inç dokunmatik ekranına sahip olacağının belirtilmesi, Microsoft’un da son dönemde kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan phablet alanının büyüsüne kapıldığını gösterdi.

Bunların yanı sıra 1 GB RAM’le eşleştirilmiş dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemciyle çalışacak olan Microsoft Lumia 1330‘da 32 GB dahili hafıza yer alacağı, fakat bunun yanı sıra ekstra depolama alanına yer verilmeyeceği söyleniyor. Lumia 1330’un çıkış tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, telefonun Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2015 kapsamında görücüye çıkarılacağı belirtiliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?