Lumigon T2 HD Akıllı Telefon

Lumigon T2 HD Akıllı Telefon

Lumigon T2 HD Akıllı Telefon

Lumigon’un yeni akıllı telefonu Lumigon T2 HD modeli sahip olduğu tasarımı ve birçok özelliği ile lüks akıllı telefonlardan biri olarak geliyor.

Danimarkalı akıllı telefon üreticisi Lumigon’dan üst düzey lüks bir akıllı telefon duyurusu geldi. Lumigon T2 HD adına sahip bu model birçok yenilikçi özelliği ile göz dolduruyor. Tasarımı ve malzemesi açısından da büyük özellikler taşıyor. Paslanmaz çelik gövdeye sahip T2 HD’de Gorilla Glass 3′ün yer aldığı 4.3 inç büyüklüğünde 720p ekran yer almakta. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteren IP58 sertifikasına sahip.

1.7 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon yongaseti ve Adreno 320 GPU yer almakta. 2GB RAM bulunan bu modelde 13MP arka kamera yer almakta. Cihazın özel yerlerinden biri de ön kamerası. Ön bölümde flaşa sahip 2.4MP kamera yer almakta. Bu sayede karanlıkta da ön kamera ile selfie çekimleri yapabileceksiniz. 32/64 ve 128GB dahili depolama seçenekleri bulunan bu modelde microSD kart yuvası yer almamakta. 127 x 64 x 8.7mm boyutlarına sahip Lumigon T2 HD‘de 1.700 mAh değerinde batarya yerini almış. Cihaz için özel bir sarj standı da bulunuyor.

Ayrıca davranışınıza göre özelleştirebildiğiniz bir özeliğe sahip. Bunun dışında cihazın bir versiyonunda 24 karat altın da yer almakta. Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip T2 HD‘de Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, NFC gibi bağlantı özellikleri yer alıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?