Logitech C922 Pro Stream Web Kamerası

Logitech C922 Pro Stream Web Kamerası

Logitech C922 Pro Stream Web Kamerası

Logitech, kaliteli yayınlar gerçekleştirmek isteyen profesyonel oyuncu ve vlogger’ları hedefleyen son model web kamerası olan C922 Pro Stream modelini duyurdu.

1080p videoları saniyede 30 kare, 720p videoları ise saniyede 60 kare olarak oynatabilen ve kaydedebilen web kamerası daha az ağ bant genişliği için H.264 sıkıştırma işlemini kullanıyor. Bu sayede yükleme işlemleri hızlı ve kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Özelleştirilebilir arka plan değiştirme özelliği sayesinde yayınlara canlı görüntüler entegre ederek izleyicilerle etkileşim kurmayı ve oyun içinde görsel tema geliştirmeye olanak tanıyor.

Otomatik olarak ışık düzeltme özelliği ise loş ışıkta bile net videolar çekmeyi sağlarken, yanıp sönen oda ışığını veya birden fazla bilgisayar ekranına uyum sağlamak için ayarları otomatik olarak düzenleyebiliyor. Ayrıca cihazda bulunan tümyönlü iki mikrofon sayesinde, web kamerası sorunsuz olarak stereo ses yakalayabiliyor.

Web kamerası doğrudan bir yüzeye veya monitöre takılmak zorunda değil. Döner altlıklı tamamen ayarlanabilir, 18.5 cm‘ye kadar uzayabilen masaüstü tripod sayesinde yayın için istenilen kadraj ayarlanabiliyor.

Pin It

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?