LG’den 4K Ultra HD OLED TV!

LG’den 4K Ultra HD OLED TV!

LG’den 4K Ultra HD OLED TV!

LG Electronics yaptığı duyuruyla dünyanın ilk 4K ULTRA HD (3840 x 2160) çözünürlüklü OLED TV’sini piyasaya çıkarttığını açıkladı. LG’nin yeni televizyonu 77 ve 65 inçlik iki farklı modelle (77EG9700 ve 65EC9700) ve ışık emici organik diyotlar içeren kavisli ekranıyla günümüzde var olan en iyi görüntü teknolojisini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. LG 4K OLED TV, OLED teknolojisinin geleneksel ekran teknolojisine olan üstünlüğünü ortaya koymanın yanında mükemmel bir izleme deneyimiyle geleceğin televizyonunu kullanıcılarına sunuyor.

LG 4K OLED TV, LG Display tarafından geliştirilen gelişmiş paneliyle LG’nin tescilli Four-Colour Pixel WRGB teknolojisini de içeriyor. 33 milyon sub-piksel ile hayatın içindeki renkleri ve sonsuz kontrast oranını yakalayan LG 4K OLED TV, izleyen kişilere en gerçekçi görüntüyü sunuyor. Daha zengin, daha parlak ve daha doğal tonlara sahip kendinden ışıklandırmalı pikseller aynı zamanda daha derin siyah renkler sağlıyor. Hızlı tepkime süresi sayesinde herhangi bir bulanıklık ya da titreme olmadan hareketleri kusursuz bir şekilde gösterebiliyor.

Yaprak şeklindeki ayağı ve ince, kavisli ekranıyla birlikte LG 4K OLED TV, sinema salonunu evinize getirmekle birlikte tasarımıyla da evinize renk katıyor. 65EC9700 ve 77EG9700 kurulum kolaylığını sağlamak için duvara da asılabiliyor. LG’nin çoklu kanal ULTRA SURROUND ses sistemi, ekranın sağladığı üstün kaliteli ve gerçekçi görüntülere yine en gerçekçi seslerle eşlik ediyor. Ses sistemleri üzerindeki uzmanlığıyla tanınan Harman Kardon’un ses teknolojisi ile zengin ve detaylı bir atmosfer yaratıyor.

Bu yıl gerçekleşen Tüketici Electroniği Fuarı’nda (CES) En İyi İnovasyon Ödülü’nü alan LG 4K OLED TV, kolay bağlantı, kolay geçiş ve kolay keşif konseptleri ışığında birçok gelişmiş ve rahatlık sağlayan özelliğe sahip webOS platformunu da beraberinde sunuyor. webOS çok yakın bir zaman önce Avrupa Görüntü ve Ses Birliği (EISA) ödüllerinde de eşsiz sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde ödüle layık görüldü.

LG, yakın zaman içerisinde 65 ve 77 inç 4K OLED TV’ler için ön sipariş sürecini başlatacak. Yeni 4K OLED TV’ler Kore başta olmak üzere Kuzey Amerika ve Avrupa pazarlarında da kısa süre içerisinde yerlerini alacak.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?