LG G3 Ne Zaman Çıkacak?

LG G3 Ne Zaman Çıkacak?

LG G3 Ne Zaman Çıkacak?

LG G3 için Haziran Bekleniyor!

LG G3 ile ilgili bugüne kadar ortaya çıkan haberlerde, Güney Koreli telefon üreticisi LG Electronis’in yeni amiral gemisi telefonunu bu yıl içerisinde piyasaya süreceği belirtiliyordu, fakat telefonun ne zaman resmi olarak tanıtılacağına dair belirli bir zaman verilmiyordu. Ancak LG G2′nin halefine dair ortaya çıkan son haberler gösteriyor ki, LG Electronics’in mevcut planında bir değişiklik olmadığı taktirde LG G3Haziran” ayında resmi olarak tanıtılacak.

LG G3′e dair daha önce ortaya çıkan haberlerde belirli bir periyot verilmemekle birlikte, telefonun en erken Mayıs ayında görücüye çıkarılabileceği belirtiliyordu. Ortaya çıkan son haberlerin de bu iddialarla benzerlik göstermesi, telefonun Haziran ayında görücüye çıkması ihtimalini güçlendiriyor.

LG Electronics daha önce yayınladığı resmi açıklamayla, amiral gemisi akıllı telefonu LG G2′nin halefi üzerinde çalıştığını duyurmuştu ama telefonun özelliklerine dair detaylar paylaşılmamıştı. LG G3′ün donanımsal özellikleri hakkında ortaya çıkan ilk haberlere göre, telefonda 13 megapiksel arka kamera yer alacak ve bu kamerada LG G Pro 2′dekine benzer bir sensör kullanılacak. Ayrıca LG G3′ün, rakibi Samsung Galaxy S5′i tam anlamıyla ezeceği iddia ediliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?