LG G Pro 2 Tanıtıldı!

LG G Pro 2 Tanıtıldı!

LG G Pro 2 Tanıtıldı!

LG’nin merakla beklenen akıllı telefonu LG G Pro 2 ilk defa tanıtıldı. Üstün teknik özellikleriyle dikkat çeken telefon geniş ekranı ve 4K video çekebilme özelliği ile ön plana çıkıyor.

LG G Pro 2 Özellikleri

LG G Pro 2’nin teknik özelliklerine göz atacak olursak öncelikle bizi 5.9 inçlik 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahip ekranı karşılıyor. Buna ek olarak 2.26GHz gücüne sahip dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemciye ve Adreno 330 grafik işlemcisine sahip olan LG G Pro 2 kullanıcılara üstün bir performans vaat ediyor. Bunların yanı sıra 13 MP arka kamerası ve telefonun hızını doruklara çıkaracak 3G RAM’i bulunuyor. Cihaz 16 ve 32 GB’lık versiyonlarıyla piyasaya çıkacak ancak microSD kart girişi ile genişletilebilir bir depolama alanına sahip.

LG G Pro 2’nin en dikkat çekici özellikleri arasında yer alan özelliği ise 13 Megapiksellik arka kamerası ile 4K yani 120FPS HD video kaydedebiliyor olması. Bahsedilen yüksek kalite video çekimlerinin yavaşlatılmış çekimler olan slow motion çekimlerde çok daha iyi sonuçlar vereceği sonucundan yola çıkarak LG G Pro 2 de 3 ayrı slow motion seçeneği de kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

LG G Pro 2’nin Android’in son sürümü olan 4.4 KitKat uyumluluğu bulunuyor. Bunun yanında bir önceki modele göre G Pro 2 nin hoparlörleri G Pro’ya kıyasla yüzde 30 daha güçlü.

G Pro 2’nin biraz da dış özelliklerinden bahsetmek gerekirse oldukça şık olmasının yanında inceliğinin de büyük beğeni kazanacağı kesin. LG G Pro 2 yapılan tanıtımda siyah,beyaz ve gümüş renkleriyle karşımıza çıkıyor.

LG G Pro 2 Satış Fiyatı

LG G Pro 2‘nin fiyatı konusunda ise herhangi bir gelişme bulunmuyor. Ama Türkiye standartlarına göre cihazın 2000TL civarında bir fiyatla satılmasını bekliyoruz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?