Lenovo Project Tango Telefonlar: PHAB 2, Pro, Plus

Lenovo Project Tango Telefonlar: PHAB 2, Pro, Plus

Lenovo Project Tango Telefonlar: PHAB 2, Pro, Plus

Lenovo, Tango projesi kapsamında geliştirdiği ilk akıllı telefonlar olan PHAB 2, PHAB 2 Pro, PHAB 2 Plus modellerini duyurdu.

Lenovo PHAB 2
Project Tango serisinin giriş seviyesi modeli olan akıllı telefonda, 6.4 inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü ekran yer alıyor.

1.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli MediaTek MT8735 işlemciye sahip Lenovo PHAB2 akıllı telefon modelinde; 2 GB RAM ve artırılabilir 16 GB dahili depolama alanı, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi, 4.050 mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Lenovo PHAB 2 Pro
6.4 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekranı bulunan akıllı telefonda, sekiz çekirdekli Snapdragon 652 işlemci, 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolama alanı yer alıyor.

Lenovo PHAB2 Pro akıllı telefonda dört adet kamera bulunuyor. Ana kamera 16 megapiksel, ön kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde. Cihazda 3D haritalama için derinlik ve hareket izleme kameraları da bulunuyor.

Altın ve gri renk seçeneklerine sahip Android 6.0 işletim sistemiyle çalışan Lenovo PHAB 2 Pro akıllı telefonda, hızlı şarj teknolojisine sahip 4.050 mAh kapasiteli batarya ve parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

Lenovo PHAB 2 Plus
Arka bölümde çift kamera sistemi kullanılan modelin kamera biriminde Leica lensler ve Fujitsu Milbeaut görüntü işlemcisi yer alıyor. Cihazdaki f/2.0 diyaframa sahip 13 megapiksel çözünürlüklü kameralar, düşük ışıkta iyi bir çekim performansı sunuyor.

6.4 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, sekiz çekirdekli MediaTek MT8783 işlemci, 3 GB RAM, artırılabilir 32 GB dahili depolama alanı, Android 6.0 işletim sistemi, 4.050 mAh kapasiteli batarya ve parmak izi tarayıcı akıllı telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?