Kingston HyperX Cloud Kulaklık

Kingston HyperX Cloud Kulaklık

Kingston HyperX Cloud Kulaklık

Kingston HyperX Cloud kulaklığı yakından inceleyelim..

HyperX Cloud’un ergonomisi oldukça başarılı. Bu ürünü tüm gün üzerinde taşıyabilirsiniz. Benzer ürünler belli bir süre baş ağrısı yapıyorken, HyperX de bu söz konusu değil. Bunun en önemli özelliği benzer ürünlerle kıyasla daha hafif olması. Buna ek olarak kulak süngerleri de oldukça rahat bir konfor sunuyor. Bu süngerlerin değiştirilebilmesi iyi düşünülmüş bir özellik. Ayrıca terleme yapmaması da önemli bir avantaj.

Kablo eklenip uzatılabilmesi iyi düşünülmüş. Bu sayede kablo salatasının önüne geçmiş oluyorsunuz. Ürünü dışarda kullanmak isteyen kişiler için mikrofonun çıkartılması oldukça önemli. Ürün ile birlikte elbette bir taşıma çantası da veriliyor. 53 mm’lik dinamik sürücüler 15-25 000 Hz frekans aralığında çalışıyor. Bunun anlamı ses kayıplarının yaşanmaması. Bununla birlikte 98dB’lık gürültü oranı fazlasıyla yeterli. Kulaktaki ses dışarıya aktarılmıyor. Dışardaki ses ise tam filtre edilemiyor.

Ses kalitesine gelince, Bass’lar oldukça güçlü ve tok olmasından dolayı ses kalitesine önemli bir katkı sağlıyor. Bu özellikle oyun oynamayı seven kişiler için büyük bir eğlence. Çünkü oyun içindeki patlamaları çok yakınınızdaymış gibi hissedebiliyorsunuz. Orta sesler gayet net ve daha çok arka planda kullanıyor. Buna karşın Tiz’ler inanılmaz yükseklere çıkabiliyor. Mikrofon ise profesyonel ürünlerle yarışacak kalitede. Konuşmalar gerçeğe yakın aktarılıyor ve yüksek seste bile bozulmalar yapmıyor.

Sonuç olarak, Kingston HyperX Cloud ile çok başarılı bir kulaklığı piyasaya sürdü. Gerek ergonomisi ve tasarımı, gerekse de ses kalitesi ile çok daha pahalı kulaklık modelleri ile rahatlıkla yarışacak durumda.

Pin It

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?