iPhone 6’ya Prototip Kılıf!

iPhone 6’ya Prototip Kılıf!

iPhone 6’ya Prototip Kılıf!

Apple’ın yeni nesil iPhone 6 modeline ait olduğu söylenen prototip kılıf ortaya çıktı.

Yeni nesil iPhone merakla beklenirken cihaz hakkında farklı haberler gündeme gelmekte. Daha büyük ekrana sahip olması beklenen iPhone 6‘nın 4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile gelebileceği iddiaları da bulunmakta. Kısa süre önce Japonya’dan gelen bilgilere göre iPhone 6 modeli için hazırlanan kılıf ortaya çıktı.

4 inç büyüklüğündeki iPhone 5S’den daha büyük olan bu kılıfdan anlaşılacağı gibi iPhone 6‘nın daha büyük bir ekrana sahip olması beklenmekte. Kimi kesimlere göre 5 inç ekran boyutunun üzerine çıkılabileceği söylenirken diğer kaynaklara göre ise en fazla 4.7 inç büyüklüğe ulaşabileceği söylenmekte. Bunun yanında yeni nesil iPhone’da 64-bit A8 yongaseti ile beraber PowerVR 6 Wizard GPU’nun yer alması bekleniyor.

Önceki iPhone modellerinde olduğu gibi 8MP kamera çözünürlüğünü devam ettirmesi beklenen Apple’ın iPhone 6‘da düşük ışıkta daha başarılı çekimler sağlayan OIS destekli bir arka kamerayı kullanması bekleniyor. Eylül ayında Apple’ın tanıtması beklenen yeni modeller merakla bekleniyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?