iPad Air 2 Görüntülendi!

iPad Air 2 Görüntülendi!

iPad Air 2 Görüntülendi!

iPad Air 2′den yeni görüntüler internete sızdı ve ortaya çıkan bu yeni görüntülere bakılacak olursa, bu sefer bizi daha ince bir iPad bekliyor.

iPad Air 2‘nin yapım aşaması devam ederken internete sızan yeni ekran görüntüleri, yeni nesil iPad Air hakkında önemli bir gelişmeyi de gün yüzüne çıkardı. İnternete sızan bu yeni görüntülerle birlikte ortaya çıkan detaylara göre, Apple yeni nesil tabletlerinde yeni bir ekran teknolojisi kullanacak. Tablet ekranını kaplayan camla LCD’yi bir araya getirmeyi başaran bu yeni teknoloji sayesinde, tabletin içerisinde fazladan boşluk açılmış olacak.

iPad Air 2‘de kullanılacak bu yeni ekran teknolojisi sayesinde elde edilecek fazladan boşluğun, Apple tarafından nasıl kullanılacağı ise merak konusu. Apple’ın yeni tabletlerindeki bu boşluğu nasıl kullanacağına dair iki farklı teori var. Bu teorilere göre Apple, yeni iPad Air’de daha büyük bir bataryaya yer vererek tabletinin kullanım ömrünü uzatabilir ya da daha da ince bir iPad Air piyasaya sürebilir. iPad Air 2‘nin daha da ince olması fikri ilgi çekici olsa da, iPad Air’in kalınlığı da şu ana kadar pek kimseyi rahatsız etmiş değil.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?