iOS ve Android için Microsoft Office Ücretsiz!

iOS ve Android için Microsoft Office Ücretsiz!

iOS ve Android için Microsoft Office Ücretsiz!

Microsoft Office’i daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürüten Microsoft, iOS ve Android için Office’in ücretsiz olacağını açıkladı.

Yeni CEO’su Satya Nadella öncülüğünde köklü bir değişim sürecine giren Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un yeni stratejesinde önemli rol oynayan ürünlerin başında Microsoft Office geliyor. Son dönemde şirketin en kazançlı ürünlerinden biri olmayı başaran Office’in bu başarısını sürdürmeye kararlı görünen Microsoft, ürününü daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürütüyor.

Office‘i bu yılın başında iPad ve iPhone kullanıcılarına sunarak kullanıcı kitlesini bir anda genişleten Microsoft, şimdi de Office’i iOS ve Android kullanıcıları için ücretsiz hale getirerek önemli bir adım attı. Microsoft Office’i Android veya iOS cihazlarında kullanmak isteyen kullanıcıların bundan sonra Office 365 aboneliği satın almasına veya ekstra bir ücret ödemesine gerek kalmayacak.

Geçtiğimiz günlerde Dropbox’la imzaladığı yeni anlaşmayla Office kullanıcılarının belgelerini doğrudan Dropbox servisleri üzerinde depolamasına imkan sağlayan Microsoft, şimdi de Office 365 kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırarak Microsoft Office kullanıcılarına mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya kararlı olduğunu gösterdi.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?