iOS Ramazan Uygulamaları

iOS Ramazan Uygulamaları

iOS Ramazan Uygulamaları

Mübarek Ramazan ayında; iPhone, iPad, Apple Watch ve Apple TV gibi iOS işletim sistemli cihazlarda kullanabileceğiniz size kolaylık sağlayacak bazı uygulamalar şu şekilde;

Ezan Pro
Her şehir için ezan ve iftar saatlerini gösteren; iPhone, Apple Watch ve Apple TV ile uyumlu olan uygulama içerisinden yapacağınız ayarlar ile dünyanın dört bir yanındaki farklı ezan seslerini dinleyebilir, entegre pusula sayesinde Kıble yönünü kolayca bulabilirsiniz.

Ezan Pro Uygulamasını indirmek için tıklayın

40 Hadis-i Şerif I
40 Hadis-i Şerif’i içinde barındıran uygulama ile dilediğiniz hadisi e-mail ile bir başkasına gönderebilirsiniz.

40 Hadis-i Şerif I Uygulamasını indirmek için tıklayın

Nerede Yiyelim? – Wain Nakel
İftar için nereye gideceğinize karar verme konusunda yardımcı olacak Wain Nakel uygulaması, en iyi ve en yüksek puanlı restoran önerilerini sunuyor.

Nerede Yiyelim? – Wain Nakel Uygulamasını indirmek için tıklayın

Wego Flights & Hotels
Ramazan ayı boyunca yakınlarınızı ziyaret etmek için en uygun hava yolu ve oteli seçmenize yardımcı olacak olan Wego Flights & Hotels uygulaması ile aktif olan fırsatları kolaylıkla takip edilebiliyor.

Wego Flights & Hotels Uygulamasını indirmek için tıklayın

Namaz Sureleri
Ücretli olan Namaz Sureleri uygulaması ile Namaz duaların okunuşunu, anlamını, tefsirini, orjinalinin görüntülenmesi ve dinlenmesini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uygulamada 40 Hadis, Duaların anlamı ve önemi, Duanın usulü ve Namaz vakitleri de bulunuyor.

Namaz Sureleri Uygulamasını satın almak için tıklayın

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?