Huawei MediaPad X2 Phablet

Huawei MediaPad X2 Phablet

Huawei MediaPad X2 Phablet

Huawei MediaPad X2; 7,28 mm‘lik kalınlığıyla dünyanın en ince 7 inç‘lik phableti özelliği taşıyor.

Tümüyle metalden üretilen gövdesi sayesinde, zarif ve estetik bir tasarım sunan MediaPad X2, kompakt ve çerçevesiz ekran tasarımının yanında, %80’lik ekran-gövde oranıyla tek elle kullanımı kolaylaştırıyor. Telefon, tablet, navigasyon cihazı, taşınabilir batarya, mobil kişisel erişim noktası ve dijital fotoğraf makinesinin kusursuz bir birleşimi olan Huawei MediaPad X2, dünyanın dört bir yanındaki tüketiciler için tek bir cihazda daha iyi bir medya deneyimi sağlıyor.

1200×1920 IPS HD çözünürlüğe ve 323 ppi değerine ulaşan tam lamine 7-inçlik ultra HD ekranıyla Huawei MediaPad X2 zenginleştirilmiş bir görüntüleme deneyimi için gereken tüm konforu sağlıyor. 178 derecelik geniş açılı ekran, cihaz eğik tutulduğu zamanlarda bile ideal görüş sağlarken, CABC teknolojisiyle donatılmış LTPS HD dokunmatik sensör, canlı ve dinamik bir görsel deneyim sunuyor. 2,0GHz Kirin 930 ultra 8 çekirdekli işlemciyle donatılan MediaPad X2, 300Mbps hıza erişebilen LTE CAT6 uyumlu. Mobil cihazlarda izin verilen en yüksek seviye olan 5.000 mAh’lık yüksek kapasiteli batarya, Huawei MediaPad X2’ye en yoğun kullanımda dahi bir günlük pil ömrü sağlıyor.

13 MP’lik ana kamerasıyla Huawei MediaPad X2, loş ışıkta yapılan çekimlerde son derece başarılı olmanın yanı sıra, çekim sonrası odak ayarlama özelliği, odaksız hızlı çekim, odak ve pozlama ölçüm fonksiyonları sayesinde, mükemmel fotoğraflara imza atıyor. 5 MP’lik ön kamera ise F2,4 diyafram açıklığı ve 22 mm’lik geniş açılı lensiyle panoramik selfie çekmek için ideal.

Titanyum gümüş gövdeli ve 2GB RAM + 16GB ROM özellikli standart model ile kırmızı altın rengi gövdeli ve 3GB RAM + 32GB ROM özellikli premium model olmak üzere iki ayrı modelde tüketicilerin beğenisine sunulan Huawei MediaPad X2’nin, her iki modeli de çift sim kart ve 4G uyumlu olduğunu belirtelim.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?