Huawei Honor 6X

Huawei Honor 6X

Huawei Honor 6X Akıllı Telefon

Huawei, çift arka kamerasıyla dikkat çeken en yeni akıllı telefonu olan Honor 6X modelini resmen duyurdu.

Altın, gümüş, mavi, rose altın gibi renk seçenekleri bulunan ve metal bir gövdeye sahip akıllı telefonun 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekranında 2.5D cam teknolojisi kullanılıyor.

8 çekirdekli Kirin 655 16nm işlemciden gücünü alan Huawei Honor 6X modelinin, 3 GB ve 4 GB‘lık LPDDR3 RAM seçenekleri bulunuyor. Akıllı telefonun 3 GB RAM seçeneğinde 32 GB dahili depolama alanı ve 4 GB RAM seçeneğinde ise hem 32 GB hem de 64 GB dahili depolama alanı sunuluyor. Ayrıca microSD kart ile depolama alanı 128 GB‘a kadar artırılabiliyor.

Honor 6X‘de çift sensörlü arka kamera yer alıyor. Ana sensör 12 Megapiksel çözünürlükte ve duruma göre otomatik odaklama ve LED flaş özelliklerine sahip. İkincil sensör ise 2 Megapiksel çözünürlükte ve alan derinliği ile arka plan bulanıklaştırma özelliğine sahip. Cihazın ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonun arka kısmında 0.3 saniyede cihazın kilidini açabilen parmak izi sensörü yer alıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?