Huawei Honor 6 Plus Geliyor!

Huawei Honor 6 Plus Geliyor!

Huawei Honor 6 Plus Geliyor!

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei Honor 6 Plus üzerinde çalıştığı bir süredir bilinen Huawei‘nin, akıllı telefonu önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtacağı belirtiliyor.

16 Aralık’ta düzenlenecek basın toplantısıyla görücüye çıkarılacak olan Huawei Honor 6 Plus‘ın donanımsal özellikleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, geçtiğimiz haftalarda internete sızdırılan detaylar sayesinde telefonun merak edilen özellikleri gün yüzüne çıktı. Sızdırılan bu bilgilere göre Honor 6 Plus’ın donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 5.5 inç dokunmatik ekran, 1.8 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 3 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve 64 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği yer alacak.

Huawei Honor 6 Plus‘ı rakiplerinden ayıran en önemli özelliğinin ise gelişmiş arka kamerası olacağı söyleniyor. HTC One M8’de yer verilen Duo Camera’ya benzer bir çift kamera teknolojisinden yararlanacağı söylenen Honor 6 Plus’ın bu özelliği sayesinde 3D videolar çekebileceği ve kullanıcılara çektikleri fotoğrafın fokusunu daha sonra ayarlama imkanı sağlayabileceği söyleniyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?