Huawei Ascend P8

Huawei Ascend P8

Huawei Ascend P8

Huawei‘nin ses getiren akıllı telefonu olan Ascend P8 düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

6,4 mm kalınlığa sahip olan Ascend P8, metal kasa yapısına sahip ve 1080p çözünürlük sunan 5,2 inçlik ekranı ve parmak eklemlerini dahi algılayan çok hassas dokunmatik paneli ile Huawei kendinden asla taviz vermiyor. Az enerji ile yüksek performans sunan Kirin 935 yonga setini bünyesinde barındıran akıllı telefon, 2.680 mAh kapasitesindeki pil ile gücün doruklarına ulaşıyor.

Huawei yeni akıllı telefonu Ascend P8’de; Sinyal+ teknolojisini de kullanıyor. Sıradan akıllı telefona göre 2 kat daha iyi kablosuz ağ Wi-Fi çekim gücü sunan Ascend P8, rakiplerini geride bırakmayı başarıyor.

Huawei Ascend P8’de iki adet kamera bulunuyor. İlki 13 megapiksel çözünürlük sunan Optik Görüntü Sabitleme özelliğine sahip arka kamera, ikincisi ise telefonun ön yüzünde bulunan Full HD videolar kaydedebilen ve geniş açılı selfieler çekebilen 8 megapiksel çözünürlük sunan bir ön kamera yer alıyor. 16/64 GB dahili depolama alanı ve 3 GB RAM ile kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Ascend P8, çift SIM kart desteği ve ayrıca 4G LTE desteği de sunuyor.

Huawei Ascend P8‘in 16 GB’lık versiyonunun fiyatı 500€, 64 GB’lık versiyonunun fiyatı ise 600€ olarak belirlendi.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?