Huawei Ascend Mate 7 Plus Sızdırıldı!

Huawei Ascend Mate 7 Plus Sızdırıldı!

Huawei Ascend Mate 7 Plus Sızdırıldı!

Huawei’nin önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği yeni phableti Huawei Ascend Mate 7 Plus’tan ilk görüntüler internete sızdırıldı.

Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Huawei Ascend Mate 7’nin çıkışının üzerinden sadece birkaç ay geçmiş olsa da, Huawei yeni bir phablet üzerinde çalışmalara başlamış gibi görünüyor.

Huawei Ascend Mate 7 Plus adı altında piyasaya sürülmesi beklenen bu yeni akıllı telefon hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da, telefondan ilk görüntülerin internete sızdırılmasıyla birlikte telefonun tasarımı hakkında ilk detaylar ortaya çıktı. İnternete sızdırılan bu görüntülere bakılacak olursa Ascend Mate 7’ye oldukça benzer bir tasarıma sahip olan Plus versiyonu, asıl değişimi çerçeve konusunda yapacak. Bu ilk görüntüler göz önüne alındığında Huawei Ascend Mate 7 Plus’ın neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip olacağını söylemek mümkün.

Huawei Ascend Mate 7‘nin halihazırda 6 inç olan ekran boyutunda bir değişime gidilmesi beklenmiyor olsa da, telefonun kameraları konusunda bir geliştirme yapılabileceği ve Plus modelinde çift kamera teknolojisine yer verilebileceği belirtiliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?