HTC U11 Akıllı Telefon

HTC U11 Akıllı Telefon

HTC, gerçekleştirdiği lansman ile HTC U11 akıllı telefon modelini resmi olarak tanıttı.

IP67 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı olan cihaz, “Akışkan cam” tasarım anlayışını yansıtıyor. Yeni Edge Sense özelliğiyle birlikte “sıkılabilen” metal bölümleriyle değişik bir deneyim sunuyor. Edge Sense özelliği; telefonun alt yanlarına baskı yaptığınızda herhangi bir uygulamanın açılmasını veya kamera açıkken telefonu sıkarak selfie çekebilmesi gibi işlevlere olanak tanıyor.

5.5 inç Quad HD SuperLCD 5 ekran ile gelen akıllı telefon, gücünü Snapdragon 835 işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunan cihazın, 6 GB RAM ve 128 GB depolama sunan bir farklı modeli de kullanıma sunulacak.

Arka kısmında “Ultrapixel 3” olarak tanıtılan F/1.7 diyafram değerine sahip 12 Megapiksel‘lik bir kamera ile gelen telefon, çok daha hızlı otomatik odaklama ve geliştirilmiş HDR vadediyor. Ön kısımda ise 16 Megapiksel‘lik bir selfie kamerası yer alıyor.

3000 mAh kapasiteli bataryaya sahip, 3.5 mm kulaklık girişinden mahrum olan HTC U11 modeli; kutusundan HTC USonic USB-Type C kulaklıkları ile birlikte çıkıyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?