HP’den Hepsi Bir Arada 3D Pc: HP Sprout

HP’den Hepsi Bir Arada 3D Pc: HP Sprout

HP’den Hepsi Bir Arada 3D Pc: HP Sprout

2015 yılının başında piyasada satılacak olan HP Sprout modeli, 3D teknoloji desteği ile fark yaratacak.

HP’nin yeni nesil Hepsi bir arada bilgisayar sistemi üzerinde iki farklı dokunmatik ekran ve bir 3D tarayıcı barındırıyor. HP Sprout olarak adlandırılan bu ürün, beraberinde verilecek yazılım desteği sayesinde, 3D teknolojisini hem iş hem de ev kullanımı için uygun hale getiriyor.

Araştırma ve sağlık alanlarında da kullanılması düşünülen bu ürün tüm standartların altına üstüne getirecek. HP Sprout, ofiste bilgisayar kullanımını kökten değiştirecek. Çalışanlar, bu ürün sayesinde çok daha fazla haberleşebilecekler ve bu sayede de grup çalışmasını da artacak. Bu ürünün çalışmayı daha zevkli hale getireceği kesin gözüyle bakılıyor.

HP, bu ürünü geliştirirken Microsoft, Intel, 3M, Texas Instruments, Dreamworks ve Cyberlink gibi üreticilerle beraber çalıştı. Dördüncü nesil Intel i7 işlemcisine sahip olan bu ürün, 1 TByte kapasiteli disk, Nvidia GeForce GT 745A ekran kartı ve 8GB bellek kullanacak. Windows 8.1 işletim sistemi ile çalışan bu ürün, Sprout için özel yazılmış uygulamalar yüklü olarak gelecek.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?