Google Play Music iOS Çıktı!

Google Play Music iOS Çıktı!

Google Play Music iOS Çıktı!

Daha önce Android için yayınlanan Google Play Music uygulaması kısa süre önce iOS için yayınlandı.

Uzun süredir kullanıcıların beklediği en iyi müzik uygulamalarından olan Google Play Music ile dilediğiniz her yerde çevrimiçi olarak parçalar dinleyebileceksiniz. İster ücretli ister ücretsiz.

Diyelim bir parçayı çok beğendiniz ve sahip olmak istiyorsunuz. Ekleyin ödeme hesabınızı ve parçayı satın alın. Ya da bunun yanında aylık 10 dolar vererek üyeliğinizi yükseltin. Bu sayede reklam olmadan 20 milyon parçaya ulaşabileceksiniz. Bu kadarla da kalmıyor. Editörlerin seçtiği en iyi parçalar ve oynatma listeleri, en son dinlediğiniz parçalar ve daha birçok farklı liste. Şunu da söyleyelim. Bu ücretli sürüm şu anda kullanılmamakta. İlerleyen zamanlarda bu sistemin devreye girmesi bekleniyor.

Ayrıca uygulama Mac, Windows ve Linux’te de çalışabildiğiniden daha kolay bir şekilde kullanabileceksiniz. Zevkinize göre şarkı listelerini görebilir ve dilersenizde direk istediğiniz sanatçının parçalarını dinleyebilirsiniz. Ayrıca uygulama Türkçe dil desteği ile gelmekte. Bu sayede kullanım daha kolay olacak.

Google Play Music iOS uygulamasına “https://itunes.apple.com/gb/app/id691797987?mt=8” adresinden ulaşabilirsiniz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?