Facebook’tan 4 Yeni Messenger Uygulaması!

Facebook’tan 4 Yeni Messenger Uygulaması!

Facebook’tan 4 Yeni Messenger Uygulaması!

Facebook; Strobe for Messenger, Sound Clips for Messenger, Shout for Messenger ve Selfied for Messenger isimli 4 yeni uygulamasını tanıttı.

F8 Geliştirci Konferansı’nda Facebook Messenger’a bağlı olan dört yeni uygulamasını kullanıcılarının beğenisine sunan Facebook, konferansın hemen ardından yeni uygulamalarını kullanıcıların kullanımına açtı. Konferans kapsamında tanıtılan uygulamalar ise şöyle;

Strobe for Messenger: Facebook’un yeni uygulaması Strobe for Messenger ile kullanıcılar geniş bir yelpazede sunulan fotoğraf filtrelerini kullanabiliyor ve bu şekilde oluşturulan imajları Messenger uygulaması üzerinden gönderebiliyorlar.

Sound Clips for Messenger: Bu yeni uygulama sayesinde kullanıcılar ön yüklü olarak hazır bulunan eğlenceli ses efektlerini Facebook Messenger üzerinden gönderme imkanına da kavuştu.

Shout For Messenger: Messenger’ın yeni uygulaması yapı itibariyle Snapchat’i andırıyor. Kullanıcılar bu uygulama ile fotoğrafların üzerine yazı yazıp arkadaşlarıyla rahat bir şekilde paylaşabilecekler.

Selfied For Messenger: Bu uygulama ise adındanda anlayabileceğiniz üzere selfie çekme ve bu selfielerei belirlenen arkadaşlarla paylaşmanızı imkan tanıyacak. Bununla beraber uygulamada ruh halini yansıtan kalıplarda yer alıyor. Yani kızgın, mutlu, üzgün ve öfkeli gibi durumlarınıza özel selfieler çekebileceksiniz.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?