En İyi Android Müzik Uygulamaları

En İyi Android Müzik Uygulamaları

En İyi Android Müzik Uygulamaları

Google Play Store‘dan en çok indirilen ve en çok beğenilen Android müzik uygulamaları ile karşınızdayız.

Black Player Music Player: Reklam içermeyen uygulama; MP3, WAV, OGG gibi standart yerel müzik dosyası formatlarını destekliyor. Ekolayzer Build, BassBoost ve 3D Virtualizer veya harici Ekolayzer kullanma seçeneği de sunuyor.

Google Play Music: Uygulamanın; özel çalma listeleri oluşturma, şarkı sözlerini bulma yönünde destek, geniş kütüphanede şarkı arama gibi özellikleri mevcut.

jetAudio Music Player: Basic 10 bant grafik ekolayzer, çeşitli ses efektlerine sahip Android müzik uygulaması, AM3D ses geliştirici, Bongiovi DPS gibi özellikleri de sunuyor.

Media Monkey: UPnP / DLNA sunucularından oyun, indirilmiş medya vb. uygulamalara erişimi barındırıyor.

n7 Player Music Player: Uygulama, tüm şarkıları uygulama ara yüzünde kullanıcılara sunuyor. 10 Bant ekolayzer ile yüksek kalitede müzik dinleme keyfi sunan uygulama, FLAC, OGG gibi formatları da çalıştırabiliyor.

Neutron Music Player: 32/64-bit ses render motoruna sahip uygulama, Nötron Parametrik EQ, Surround, çapraz besleme ve diğer dijital ses efektlerini içeriyor ve SMB / CIFS veya UPnP / DLNA gibi kaynaklardan müzik çalabiliyor.

Pulsar Music Player: Materyal tasarımı ile sahip olduğu animasyon ve görsellerle öne çıkan uygulama, ID3 etiket düzenleme desteğine sahip. Kullanıcıların ilgi alanlarına göre sanatçı resimlerini, albüm kapaklarını ve ekrana gömülü şarkı sözlerini kullanıcılara sunabiliyor.

Shuttle Music Player: 6 bant dahili ekolayzer ile bas desteğini güçlendiren uygulama, id3 etiketi düzenleme, klasör tarama, ChromeCasting TV‘ye aktarım özelliklerini içeriyor.

Uygulamaların tamamı ücretsiz olup Google Play Store üzerinden indirilebilir durumdadır.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?