Büyük Ekranlı iPad Tablet Sızdırıldı!

Büyük Ekranlı iPad Tablet Sızdırıldı!

iPad Air Plus Tablet Sızdırıldı!

Apple’ın iPad Air Plus olarak adlandırılan yeni tabletinin tasarım detayları sızdırıldı.

Apple‘ın büyük ekranlı iPad modeli üzerinde uzun zamandır çalışıyor. Tabletin teknik özelliklerinin ne olcağı büyük bir merak konusu. Ayrıca tabletin iPad Pro mu, yoksa iPad Air Plus olarak mı adlandırılacağı da belirsizliğini koruyor.

Tabletin üzerinde çalışmalar devam ederken, MacFan dergisinin Japon edisyonunda büyük ekranlı iPad’in tasarım detayları ortaya çıktı. Derginin ocak sayısında yayımlanacak olan tasarım detayları arasında, tabletin boyutları da yer alıyor. Dergideki tasarıma göre büyük ekranlı iPad, 305.31 x 220.8 x 7 mm (12 x 8.7 x .28 inç) boyutlarında olacak. Bir karşılaştırma yapmak gerekirse, 12.2 inç boyutundaki Samsung Galaxy Note Pro 295.6 x 203.9 x 7.95 mm (11.6 x 8 x .31 inç)modelinden daha büyük boyutlu bir iPad modeli karşımıza çıkacak. Bilgiler tabletin boyutunun 12.2inç’den büyük olacağı ve artık ikonlaşan home tuşunun parmak izi okuma sensörüne sahip olacağını gösteriyor.

Dergide yer alan diğer bir bilgi de, tabletin A9 işlemcisini kullanacağı yönünde. Dergideki tasarıma göre dahili ses sistemi, tabletin kasasının yan bölümlerinde yer alıyor ve stereo ses sunacaklar. Dergide yer alan bu bilgiler, şuan için Apple cephesinden doğrulanmış değil. Apple’ın büyük ekranlı yeni tabletiyle ilgili çok fazla bilinmeyen nokta var. Önümüzdeki günlerde büyük ekranlı yeni iPad modeliyle ilgili daha fazla bilgiye kavuşacağımızı tahmin ediyoruz. Bakalım yeni tablet iOS işletim sistemiyle nasıl bir performans gösterecek ve büyük ekranın avantajını bizlere sunacak.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?