BLU Vivo 4.8 HD Akıllı Telefon

BLU Vivo 4.8 HD Akıllı Telefon

BLU Vivo 4.8 HD Akıllı Telefon

Uygun fiyatlı akıllı telefonları ile gündeme gelen Amerikalı BLU Products firmasından Vivo 4.8 HD adında yeni bir cihazın duyurusu geldi.

Amerikalı telefon üreticilerinden biri olan BLU Products, geçtiğimiz dönemlerde birçok sayıda düşük fiyatlı, bütçe dostu telefonunu satışa sunmuştu. Son olarak Studio 5.5 cihazını görücüye çıkaran firma yeni cihazı Vivo 4.8 HD’yi duyurdu.

Android işletim sistemi ile gelen bu cihazın parlak renkler ile başarılı bir tasarıma sahip olması bekleniyor. iPhone 5C’yi andırabilecek bu cihazın dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Beyaz, pembe, sarı ve siyah renkleri ile gelen bu cihazın 4.8 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüğündeki ekranı bulunuyor.

Ayrıca MediaTek‘in dört çekirdekli 1.5 GHz hızında çalışan yongaseti tercih edilen bu akıllı telefonda 1 GB RAM bulunuyor. Dahili depolama alanı olarak 16 GB tercih edilmiş. Kamera özelliklerine bakarsak arkasında 8MP ve önünde 5MP değerinde kamera bulunmakta.

Cihazın 250 dolarlık bir fiyat ile ilerleyen zamanlarda satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca firmanın daha önceki cihazlarının resmi olarak Avrupa’da satışa sunulmadığını bu üründe de büyük ihtimalle aynı şekilde olacağını söyleyelim.

Pin It

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?