Apple iOS 8 Ne Zaman Çıkacak?

Apple iOS 8 Ne Zaman Çıkacak?

Apple iOS 8 Ne Zaman Çıkacak?

Apple’ın işletim sistemi iOS’un yeni versiyonu iOS 8′in, bu yıl içerisinde iWatch ile beraber yayınlanacağı belirtiliyor.

Teknoloji devi Apple’ın giyilebilir teknoloji endüstrisindeki planları yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Giyilebilir teknoloji piyasasında çığır açması beklenen iWatch’un yanı sıra, yeni işletim sistemi iOS’un da bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple’ın yeni işletim sisteminin bu yıl yayınlanacağı ve iWatch’ta yer alması beklenen sağlık ve fitness takip özellikleri için desteğin de temel yenilikler arasında yer alacağı belirtiliyor.

İşletim sisteminin yeni versiyonunda yer alacağı söylenen “Healthbook” özelliğinin yürüme mesafesi ve yakılan kaloriler gibi fitness istatistiklerini takip edeceği ve kaydedeceği belirtiliyor. Helathbook uygulamasının aslının iPhone’da yer alması ve iWatch ile bağlantı halinde kalarak çalışması bekleniyor. iWatch ile doğrudan ilişkili olacak olan iOS 8′in bu yılki Worldwide Developers Conference’da tanıtılması beklenirken, iWatch’un da bu etkinlik sırasında görücüye çıkabileceği iddia ediliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?