Buyur Bi’de Burdan Bak İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

Buyur Bi’de Burdan Bak İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

Buyur Bi’de Burdan Bak İlk Bölümüyle Ekrana Geldi!

TV8’in yeni programı Buyur Bi’de Burdan Bak ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Doğaçlama olarak hazırlanan skeçler ve sürpriz konuklar ile Buyur Bi’de Burdan Bak çok iddialı geldi.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini Ebru Yalçın’ın yaptığı ve sunuculuğunu Ceyda Düvenci’nin üstlendiği programda takım liderleri Büşra Pekin ve İlker Aksum herkesin sıradan baktığı durum ve olaylara farklı bir bakış açısı getiriyor.

İlk bölümün konuğu; “Survivor All star 2015” şampiyonu Turabi oldu.

Buyur Bi’de Burdan Bak oyuncuları; Doğan Akdoğan, Alper Baytekin, Özgün Bayraktar, Kerem Özdoğan, Dilşah Demir, Bilal Çatalçekiç, Giray Altınok ve Aydın Sezgin her hafta farklı konseptler ile eğlenceli oyunlar oynayacak ve her bölümde sürpriz konukların katılımı ile program daha da renklenecek.

Buyur Bi’de Burdan Bak’ herkesin sıradan baktığı durum ve olaylara farklı bir bakış açısı getirerek, her hafta birbirinden ünlü konukların katılımları ile daha da renklenecek.

Programın sonunda ise kazanma durumuna başka bir açıdan bakarak günün en iyisini değil, en kötüsünü seçip türlü komik cezalar verilecek ve üç hafta boyunca kötü seçilen isim ise elenecek.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?