BÖRÜ 2039 Dizisi Duyuruldu!

BÖRÜ 2039 Dizisi Duyuruldu!

BÖRÜ dizisinden 25 yıl sonrasını anlatan BÖRÜ 2039‘da; dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanılıyor.

BÖRÜ 2039, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bıçak sırtında bir dünyada başlıyor. İnsanlığın kontrolünden gitgide çıkan tehlikeli teknolojilerin güvenlik güçlerine ve topluma etkilerini ele alacak olan dizi bilim-kurgu türünde olacak.

İlk serinin yönetmenleri Can Emre ve Cem Özüduru’ya bu seride, ABD’de bağımsız aksiyon sinemasında ses getiren Ahmet Atalay da katılıyor.

Alper Çağlar‘ın 6 bölüm olarak tasarladığı ve çok dilli bir içeriğe sahip olan Börü 2039 dizisi: Aralık 2021’de 45’er dakikalık bölümler halinde BluTV’de yayınlanacak.

Dizinin duyuru fragmanında öne çıkan: “Biz eskiden bir aileydik. Mermi yağmurunda güldük, dostlar ölürken ağladık. Yan yana gömüldük, hepimiz kardeştik. Aşık olduk kaybettik, gene de sevdik. Çirkin olsak bile. Sonra salgınlar, devrimler ve savaşlar geldi. Dünyanın çivisi çıktı. Eskiden… Çeyrek asır önce, biz bir aileydik. Ama artık, artık celladız!” şeklindeki sözler de dizi hakkında bazı küçük ipuçları veriyor.

BÖRÜ 2039 fragmanı için tıklayın

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?