Turkcell T-Fit Akıllı Bileklik

Turkcell T-Fit Akıllı Bileklik

Turkcell T-Fit Akıllı Bileklik

Turkcell‘in akıllı bilekliği Turkcell T-Fit; attığınız adımları, kat ettiğiniz mesafeyi ve harcadığınız kalori miktarını takip etmenize yardımcı oluyor.

Akıllı telefonlarla birlikte kullanabileceğiniz Turkcell T-Fit, zengin renk seçeneğine sahip. Saat olarak kullanım imkanı da sunan Turkcell T-fit, titreşimli alarm özeliğiyle birlikte geliyor. Turkcell’in geliştirdiği mobil uygulamayla birlikte kullanım sunan akıllı bileklik, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve üzeri cihazlarla uyumlu çalışabiliyor.

Spor yapmayı seven ve günlük aktiviteleriniz takip etmenize yardımcı olan Turkcell T-Fit, 0.49 inç boyutunda OLED ekrana sahip. Ekran üzerinden adım sayısı, harcanan kalori, katedilen mesafe, saat ve şarj durumunu görebiliyorsunuz. Bluetooth 4.0 bağlantısıyla akıllı telefonunuzla eşleşerek, mobil uygulama üzerinden verilere ulaşabilmenizi sağlayan Turkcell T-Fit’i, bileğinizin hareket ettirerek kontrol ediyorsunuz. Turkcell T-Fit uygulamasına Google Play Store ve Turkcell AppMarket üzerinden ulaşılabiliyor. USB üzerinden şarj olan akıllı bileklik, 3 gün boyunca kullanılabiliyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?