TP-Link Archer C2 Router

TP-Link Archer C2 Router

TP-Link Archer C2 Router

TP-LINK‘in Archer C2 modeli, 802.11ac (1300 mbps) teknolojisi ile donatıldı.

802.11ac‘nin önemli bir özelliği bir cihazda toplam 8 adet anten desteklemesi. Her bir anten 400 mbps’lik bir veri transferi sağlayabiliyor. Günümüzde, maliyetlerden dolayı en fazla dört antenli 802.11ac cihazları bulunabiliyor.

Yüksek bir verimlilik ve güvenlik sunan TP-Link Archer C2, bir evdeki çoklu ortam ağının hızlandırılması ve çok sayıda aygıtın neden olduğu yoğunluk sorununun çözülmesi için oldukça başarılı bir seçenek olarak duruyor.

Sahip olduğu 2 adet sökülebilir harici anten her yönde kararlı sinyal ve üstün kablosuz kapsama alanı sağlıyor. Bununla birlikte Gigabit hızlarını destekleyen dört adet ağ bağlantı noktaları da unutulmamış. Yerel bir yazıcıyı veya medya dosyalarını paylaşmak için bir USB portunun da bulunması önemli bir avantaj olarak görünüyor.

Oldukça kolay bir kuruluma sahip olan TP-Link Archer C2, geniş güvenlik özellikleri (Ebeveyn denetimi, IP denetimi, SPI ve NAT güvenlik duvarı, WPA2-PSK şifreleme), IPv6 desteği ve Wi-Fi Açma/Kapama Düğmesi ile WPS düğmesi sayesinde başarılı bir kullanım sunuyor.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?