Sony Xperia Z1 Kırmızı Renk Seçeneğiyle Karşınızda!

Sony Xperia Z1 Kırmızı Renk Seçeneğiyle Karşınızda!

Sony Xperia Z1 Kırmızı Renk Seçeneğiyle Karşınızda!

Sony Xperia Z1‘e yeni bir renk seçeneği eklendi. Beyaz, siyah ve mor renk seçenekleri olan cihaza yeni bir renk seçeneği eklendi.

Sony’nin amiral gemisi olan Sony Xperia Z1′in kırmızı rengi ortaya çıktı. Kızıl olarak adlandırabileceğimiz yeni bir renk seçeneği ile bazı bilgilerde ortaya çıktı.

Ayrıca gelen görsellerde kızıl Xperia Z’nin Android 4.4.2 ile geldiği görünüyor. Şu anda Sony Xperia Z1 modellerinde en yüksek Android 4.2.2 versiyonu bulunmakta. Gelen bilgiye göre ise Xperia Z1, gelecek yılın yani 2014′ün Ocak ayı sonunda Android 4.3 Jelly Bean’ı atlayarak direk Android 4.4 KitKat versiyonunu alacağı söylenmekte.

Gelen koyu kırmızı renk seçeneğini hakkında ise bir bilgi bulunmuyor. Belli pazarlarda satışa çıkabileceği gibi global olarak da satışa çıkabilir. Google’nin kendi cihazlarının daha yeni yeni Android 4.4 güncellemesini aldığı zamanda Sony Xperia Z1′in Android 4.4.2 ile görüntülenmesi şaşırtıcı bir durum. Ayrıca Sony son zamanda birçok orta ve üst seviye cihazınıza Android 4.4 KitKat güncellemesini vereceğini açıklamıştı.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?