Samsung Galaxy S3 Neo+ Görüntülendi!

Samsung Galaxy S3 Neo+ Görüntülendi!

Samsung Galaxy S3 Neo+ Görüntülendi!

Samsung’un yeni akılı telefonu Çin’de ortaya çıktı. Galaxy S3 Neo+ adındaki yeni cihaz Galaxy S3 ile benzer özelliklere sahip.

Samsung’un geçtiğimiz amiral gemisi modellerinden olan ve en iyi modellerinden biri olan Galaxy S3′ün yeni bir modeli ortaya çıktı. Çin’de oraya çıkan bu çıkan adı Galaxy S3 Neo+. Galaxy S3 ile benzer özelliklere sahip olan bu cihazın özellikerine baklaım. 4. 8 inç boyutunda Super AMOLED 720p ekran bulunuyor. Dört çekirdekli 1.4 GHz hızında çalışan bir işlemci bulunuyor. 8 megapiksel arka kamera bulunan bu telefonda 2.100 mAh batarya bulunuyor.

Bluetooth, GPS ve Wi-Fi gibi bağlantı özellikeri bulunan bu cihazın Galaxy S3′ten farklı olarak ise Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi gelmesi ve çift SIM kart desteği bulunması. Galaxy S3 Neo+ modeli Samsung Çin’de ortaya çıkması ile beraber Hindistan’da da ortaya çıkması bekleniyor. Tasarımını da Galaxy S3′ten alan Galaxy S3 Neo+ hakkında başka bir bilgi bulunmuyor. Satış fiyatı ve satılacağı ülkeler ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacaktır.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?