Samsung 4K Tablet Çalışmalarına Başladı!

Samsung 4K Tablet Çalışmalarına Başladı!

Samsung 4K Tablet Çalışmalarına Başladı!

Son dönemde büyük hızla yükselişe geçen 4K teknolojisinin, yapım aşamasındaki Samsung 4K tablet ile birlikte tablet pazarına da taşınması bekleniyor.

Teknoloji meraklıları tarafından uzun süredir beklenen AMOLED ekranlı yeni tabletlerini önümüzdeki hafta görücüye çıkaracak olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir yandan da daha gösterişli ürünler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son dönemde teknoloji dünyasının gözdeleri arasında yer alan 4K teknolojisi şimdilik tablet pazarında pek varlık gösteremese de, yapım aşamasında olduğu söylenen Samsung 4K tablet bu durumu çok yakında değiştirebilir.

4K çözünürlükte tabletler şimdilik oldukça az sayıda ve Panasonic’in 20 inçlik 4K tableti gibi piyasada mevcut olanlar cihazlar da genel kullanıcı kitlesine pek uygun değiller. Ancak Samsung gibi dev bir firmanın 4K tablet alanına yönelmesi, bu ürünlerin kısa sürede yaygın hale gelmesini sağlayalabilir.

Samsung 4K tablet hakkında ilk detayların ortaya çıkmasından sorumlu olan TechRadar ekibi, firmanın 12 inçlik 4K tabletini gördüklerini söylüyor olsa da, Samsung cephesinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmiş değil.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?