Reeder A7iM Tablet

Reeder A7iM Tablet

Reeder A7iM Tablet

İntel işlemcili, Android işletim sistemli Reeder A7iM ürününü biraz inceleyelim;

7 inç ekran boyutlu Reeder A7iM de Intel’in Atom Z2520 çip seti görev yapıyor.

Reeder A7iM’de bulunan 7 inç boyutundaki IPS ekran 1024×600 piksel çözünürlüğünde. Tek elinizle rahatlıkla tutabileceğiniz tabletin ön bölümü oldukça sade bir tasarıma sahip. 7 inçlik ekranın üst bölümünde 0.3 mega piksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Güç ce ses tuşları tabletin sağ tarafında konumlandırılmış. Üst bölümde 3.5mm jack girişi ve mikro USB bağlantı noktası bulunuyor.

Tabletin sağ tarafındaysa microSD kart girişi bulunuyor. Reeder A7iM’nin arka bölümündeyse 2 MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Android 4.2 işletim sistemiyle çalışan tablet, Intel işlemciyle gayet uyumlu bir şekilde çalışıyor. 1GB belleğin kullanıldığı tabletin içerisinde 8GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Reeder A7iM’yi genel olarak değerlendirmek gerekirse, giriş seviyesine yönelik bir tablet olduğunu ve hem fiyatıyla hem de performansıyla sınıfı içerisinde 1 adım öne çıkıyor. Reeder güvencesiyle Intel işlemcili ve teknik destek konusunda sorun yaşamayacağınız Reeder A7iM’yi, ilk defa tablet alacaklar ya da çocuklarına tablet almak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek ister misiniz?